De Basisagenda

De Basisagenda 2023-2024 is dé agenda voor leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs. De agenda ontleent zijn kracht aan zijn educatieve karakter, overzichtelijkheid én betaalbaarheid. Leren werken met een agenda?

Prijs:
(excl. verzend- en administratiekosten)
Bestelnummer: 7012P
Op voorraad

Samenstelling lespakket

Omschrijving Prijs
Aantal
Basisagenda 2023-2024 € 2,95

Beschrijving

Vooruitblikken naar het voortgezet onderwijs? De Basisagenda helpt daarbij en vormt een uitstekende start van het nieuwe schooljaar.

Thema

Dit jaar is het thema van de agenda Lekker Fit

Voordelen van de Basisagenda

  • Alle leerlingen dezelfde agenda
  • Kleurrijke pagina’s
  • Praktisch in gebruik
  • Aansprekende vormgeving
  • Slechts € 2,95 per stuk.
  • Inclusief een online docentenhandleiding

Verschijning

De Basisagenda 2023-2024 is eind juni beschikbaar.

Heeft u vragen of wilt u een andere leveringsdatum, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@kenmerk.nl of 085 - 04 75 700 (09.00 uur - 17.00 uur).

Docentenhandleiding

Een (digitale) agenda is voor de meeste volwassenen onmisbaar, maar voor kinderen is het gebruik ervan niet vanzelfsprekend. Zij moeten leren een agenda in te vullen en te gebruiken. Leerlingen van groep 7 en 8 hebben de leeftijd waarop ze zelf afspraken beginnen te maken, bijvoorbeeld met vrienden. Ze zullen die afspraken dan ook zelf moeten bijhouden. Bovendien krijgen ze huiswerk dat ze niet meer zomaar onthouden. Als de leerlingen straks naar de brugklas gaan, zullen ze nog meer huiswerk krijgen en meer eigen afspraken maken. Daarom is het goed om nu vast te oefenen met het gebruik van een agenda. De Basisagenda heeft dan ook als belangrijk doel dat de leerlingen leren een agenda goed in te vullen. Dat houdt onder meer in dat ze leren plannen. U kunt uw leerlingen daarbij helpen. Hoe u dat kunt doen, leest u in de handleiding.

Handleiding van de Basisagenda 2022-2023

Neem hier een kijkje in de Basisagenda 2021/2022